Preklady 0-24

Expresný preklad je špecialitou kancelárie Villám, ktorá kombinuje prácu našich odborných prekladateľov po pracovnej dobe s bleskurýchlou organizáciou, kontrolou a odovzdaním prekladu.

Keď dostaneme objednávku na expresný preklad, projektový manažér okamžite reorganizuje iné záväzky našich prekladateľov, aby mohla súrna úloha dostať prednosť.

 

Expresný preklad

Expresné preklady vyhotovujeme nie len v pracovnej dobe, ale aj cez víkend, a tak sme schopní pri odovzdávaní materiálov väčšieho rozsahu plniť jedinečne krátke termíny.

 

V prípade prekladu rozsiahlych textov naša kancelária dosiahne potrebnú rýchlosť koordinovaním paralelnej práce viacerých odborných prekladateľov, aby sme hotový preklad mohli zákazníkovi odovzdať čo najskôr. V prípade paralelného výkonu práce zosúlaďujeme terminológiu, používanú jednotlivými prekladateľmi, ich štýl, metódami jazykovej kontroly a softvérovými programovými nástrojmi na podporu prekladov.

Ak rýchle nie je dosť rýchle, aj na to máme riešenie

Aj keď je najkratší termín dodania, navrhnutý kanceláriou Villám, pre Vás príliš neskorý, nie je ešte všetko stratené. V takom prípade kontaktujte nás telefonicky čo najskôr, alebo napíšte e-mail a zadajte žiadaný termín. Spravidla používame automatický výpočet termínov, ktorý v záujme našich klientov vypočíta tie najvýhodnejšie ceny a termíny. Vo väčšine prípadov však naši spolupracovníci majú možnosť uskutočniť reorganizáciu tak, aby sme mohli prácu vyhotoviť ešte skôr, ako je stanovený termín Expresného prekladu. Nájdeme riešenie!

Možnosti prekladov >>